Om nyhetsbyn.se

Sponsringonline har utvecklats av föräldrar som värnar om sina barns hälsa och som vill få det enklare att finansiera barnens hälsosamma och skapande fritidsaktiviteter inom ideella föreningar. På sponsringonline kommer digitala reklampengar social till nytta för barn och unga istället för att endast gå till Google och Facebooks vinster.

 

Personliga rekommendationer i nära relationer

På sponsringonline sponsrar socialt engagerade företag barn och ungas fritidssysselsättning. Sponsorerna blir i gengäld marknadsförda varje månad. Istället för att skicka ut reklam till spam- eller papperskorgen låter företaget barnfamiljerna i dessa föreningar rekommendera företaget och deras erbjudanden i sina nära relationer. Alltså barnfamilj till barnfamilj, nära vänner emellan. Barnfamiljerna i föreningen tipsar familjens nära släkt och vänner och bekanta. De som är med på födelsedagar, dop, midsommar och julafton etcetera.    

 

Pengar till barn och ungdom varje månad

Det kostar ingenting för ideella föreningar att bli medlemmar. Enda regeln är att alla pengarna ska gå till barnen och ungdomarna. Hur mycket föreningen tjänar beror på hur många som öppnar rekommendationerna per månad. Sponsorerna väljer dock ett tak för hur mycket de vill betala som mest. Både företaget och föreningen får statistik på spridningen varje månad och kan enkelt se om maxbeloppet är skäligt.

 

Gratis reklamplatser och support för Sponsorerna

Både föreningar och sponsorer får egna sidor, utan extra kostnad, där de kan berätta om sig själva i text, bild och video. Föreningarna kan visa upp sina senaste bragder och företagen kan visa upp sitt sociala engagemang.

Supporten lägger upp sponsorns sida och alla deras erbjudanden. Sponsorn får också flera andra reklamplatser på sajten. Varumärket och sponsorns sociala engagemang exponeras både vid huvudflödet och på de sponsrade föreningarnas sidor utan extra kostnad.

 

En trygg och vänlig sajt

Föreningarna håller sponsringonline fritt från näthat, mobbing, droger, porr, fake news och annat som inte hör hemma här. Sajten vilar på idrottsrörelsernas värdegrund och blir på det sättet en trygg plats för barn och unga och en positiv sajt att visa sitt varumärke på för sponsorerna. Sponsringonline tar bara in ett minimum av personuppgifter och säljer aldrig vidare information om varken medlemmar eller användare.

 

Riskfritt utan bindningstid

Både företag och föreningar kan avsluta sitt medlemskap när de vill, helt utan bindningstid.   

 

Ring eller mejla gärna supporten så ger vi er tips och råd.
Tel: 073 986 32 34 eller 070 844 34 60 
telefontid: 
måndag - fredag mellan 09:00 - 17:00
Mejl: support@nyhetsbyn.se