Om nyhetsbyn.se

Den nya moderna och ideella sajten för dig som bor i Motala!

NYHETSBYN.se® är det nya moderna och enkla sättet för företag och föreningar att få barn- och ungdomsverksamhet att växa. I det här sociala mediet har vi ett flöde med innehåll som är uppladdat av de ideella föreningarna i Motala.
Vi delar på reklampengarna och låter dem gå till goda ändamål som gynnar Motala. Fördelen är att pengarna inte försvinner från Motala till de stora mediebolagen i Sverige eller USA. De stannar i Motala. En delningsekonomi när den är som bäst!

Goda Företag
Du som företagare kan nu ta del av ett reklamabonnemang där ni kan marknadsföra er och samtidigt stödja ideella föreningar, framförallt inom barn- och ungdomsidrott, här i Motala. Pengarna går till de ideella föreningarna och månadspriset är helt resultatbaserat.
De ideella föreningarna hjälper ditt företag med marknadsföringen genom att sprida länkar till ditt företags erbjudanden och information. I slutet av varje månad får företaget en statistikrapport över resultatet.

Ni få även en egen sida på nyhetsbyn.se som ni kan fylla med hur mycket reklam och information ni vill samt flera annonser vid inläggsflödet på nyhetsbyn.se®. 

 

Ideella föreningar 
Er förening kan nu erbjuda ett reklamabonnemang till företag i NYHETSBYN.se®,  motalas nya lokala sociala medie och digitala plattform. De kan fylla sin egen undersida med hur mycket information och reklam de vill och får även flera annonsplatser vid inläggsflödet. Ni får hela summan av företagens resultatbaserade abonnemangskostnad varje månad och pengarna går direkt till er förening. Det enda ni behöver göra när företaget har anslutit sig till nyhetsbyn.se® är att hjälpa företaget med marknadsföringen genom att sprida länkar till deras reklam och erbjudanden. Ju fler som har sett erbjudandena, ju mer tjänar förenigen.

Ideella föreningar inom barn- och ungdomsidrott är med i nyhetsbyn.se helt gratis. Precis som företagen så får ni en egen sida på nyhetsbyn.se® som ni kan fylla med allt som ni vill att företag och allmänheten ska veta om er och er verksamhet.

 

Hör av dig till oss på supporten så hjälper vi dig.
 

Läs mer om hur er förening kan tjäna pengar genom nyhetsbyn.se® HÄR
Läs mer om hur ert företag kan marknadsföra er på nyhetsbyn.se® HÄR

 

NYHETSBYN.se® har utvecklats av Svensk delningsekonomi AB i Solna. Bolaget upplåter den ideella nyttjanderätten till ideella föreningar som bedriver barn- och ungdomsverksamhet på lokal nivå.