Om Nyhetsbyn.se®

Det nya moderna och ideella sociala mediet med lokalt nyhetsflöde för dig som bor i Motala!

NYHETSBYN.se® är det nya moderna och enkla sättet för företag och föreningar att få barn- och ungdomsverksamhet att växa. I det här sociala mediet har vi ett lokalt nyhetsflöde med innehåll som är uppladdat av Motalaborna själva. Vi delar på reklampengarna och låter dem gå till goda ändamål som gynnar Motala.

Fördelen är att pengarna inte försvinner från Motala till de stora mediebolagen i Sverige eller USA. De stannar i Motala. En delningsekonomi när den är som bäst!

Ladda upp material och få betalt

Alla i Motala kan bidra med material som gäller bygden och dessutom få betalt för det. Det kan vara allt från artiklar, bilder och videor med mera. Bara de har god ton och inte strider mot lagen. Ju fler som läser och tittar på det du har laddat upp, desto mer tjänar du.

Goda Företag

Du som företagare kan nu köpa en reklamkanal, som ni kan fylla med hur mycket reklam och information ni vill,  och även flera annonser vid inläggsflödet på nyhetsbyn.se®. När ni gör detta så stödjer ni samtidigt ideella föreningar inom barn- och ungdomsidrott här i Motala. De får hälften av ett månadspris som är anpassat efter ert företags årsomsättning.
Som ett tack så hjälper de dig med er marknadsföring genom att sprida länken till er sida på nyhetsbyn.se via sociala medier. I slutet av varje månad får företaget en statistik-rapport över er besökstrafik på nyhetsbyn.se. 
Gå in på https://foretag.nyhetsbyn.se/motala och välj en eller fler ideella föreningar inom barn- och ungdomsidrott som du tror behöver pengar till sin verksamhet och klicka på "Köp". Ditt företag blir då automatiskt med i nyhetsbyn.se®. Du får en orderbekräftelse och information om ditt reklampaket. Läs mer om hur ni kan använda er av nyhetsbyn.se HÄR

Ideella föreningar inom barn- och ungdomsidrott

Er förening kan nu sälja en reklamkanal till företag i NYHETSBYN.se®,  motalas nya lokala sociala medie och digitala plattform. De kan fylla sin egen undersida med hur mycket information och reklam de vill och får även flera annonsplatser vid inläggsflödet. Ni får då femtio procent av företagens abonnemangskostnad varje månad. Pengarna går direkt till er förening. Ni får också chansen att ta del av ytterligare trettio procent genom att ladda upp egenproducerat, lokalt innehåll på sajten och få betalt för detta. Det enda ni behöver göra när företaget har anslutit sig till nyhetsbyn.se® är att hjälpa företaget med marknadsföringen genom att sprida länkar till deras reklamkanal via social medier inom ert eget nätverk. Läs mer om hur er förening kan tjäna pengar genom nyhetsbyn.se® HÄR

Ideella föreningar inom barn- och ungdomsidrott är med i nyhetsbyn.se helt gratis. 

Precis som företagen så får ni en egen sida på nyhetsbyn.se® som ni kan fylla med allt som ni vill att företag och allmänheten ska veta om er och er verksamhet.


Se vår video om hur föreningar kan tjäna pengar här och om hur företagen tjänar på nyhetsbyn.se här.

Läs mer om Vårt ansvar och Vårt lokala program

 

NYHETSBYN.se® har utvecklats av Svensk delningsekonomi AB i Solna. Bolaget upplåter den ideella nyttjanderätten till ideella föreningar som bedriver barn- och ungdomsverksamhet på lokal nivå.