Goda Företag

Nu kan ditt företag få obegränsat med reklam på NYHETSBYN.se®, Motalas nya sociala medie med ett lokalt nyhetsflöde.

Du köper ett månadsabonnemang genom att välja en ideell förening, på https://foretag.nyhetsbyn.se/motala. Då får ditt företag en egen reklamkanal på Nyhetsbyn.se. Här kan ni ladda upp hur mycket banners, tickers, erbjudanden, texter, bilder och videor som helst om ert företag. Ni får dessutom annonsera vid nyhetsflödet på första sidan på nyhetsbyn.se.

Föreningen eller föreningarna som du köper din reklam av får ta del av hälften av abonnemangskostnaden varje månad. Som tack för hjälpen kommer föreningen eller föreningarna att sprida länken till er reklamkanal via mejl och i sina sociala medier till vänner och bekanta.

 

Via NYHETSBYN.se®  når ditt företag köpstarka hushåll lokalt på orten, dina kunder, som blir tacksamma för att du hjälper familjen att finansiera verksamheten.

Klicka här för att ta reda på hur ditt företag kan tjäna pengar på att använda Nyhetsbyn.se


Skicka ett mejl till foretag@nyhetsbyn.se så tar vi kontakt med dig och berättar mer om detta unika värdeerbjudande i Motala.

Gå direkt till https://foretag.nyhetsbyn.se/motala för att köpa din obegränsade reklam.

Företagens obegränsade reklam

 

goda företag

Motala
ICA Maxi Stormarknad Motala
Välkommen till ICA Maxi Motala, din matbutik i Motala. Här finns allt du behöver tills vardag och för fest – färskvaror, frukt och grönt, mejeri och chark. Hos hittar du ett komplett sortiment av mat, husgeråd, böcker, leksaker, media, hälsa och skönhet – allt till priser som du gillar! Vi har eget bageri och eget kök, där vi bakar bröd och lagar färdiga rätter från grunden. Vi tror på lokala samarbeten på alla vis. Därför har vi ett stort antal lokala leverantörer och i vårt sortiment hittar du bland annat ost, mjölk, kött och knäckebröd från lokala leverantörer. Du hittar oss på Bråstorps handelsområde. För att göra det enkelt för dig att handla har vi öppet 8-22.