Goda Företag

Nu kan ditt företag få digital marknadsföring av ideella föreningar på NYHETSBYN.se®, Motalas nya, moderna sociala plattform.

Föreningarna lämnar personliga rekommendationer om dina erbjudanden till vänner och bekanta och andra som kan vara intresserade. De hjälper ditt företag att få fler att handla i er butik eller på er webbsida. 

Ditt Företag får också flera annonsplatser på nyhetsbyn.se och en egen sida där du kan ladda upp hur mycket banners, tickers, erbjudanden, texter, bilder och videor som helst.

  1. Riskfritt. Ingen bindningstid.
  2. Pengarna går till Motalas tillväxt. Reklamintäkterna går tillbaka till Motalas ideella föreningar. Pengarna gör nytta för den lokala ekonomin och bidrar till att barn och ungdomar kan växa upp på ett positivt sätt i Motala.
  3. Betala bara för resultat. Du bestämmer själv ett maxbelopp per månad och betalar sen bara för resultatet av föreningarnas marknadsföring. Om de inte har drivit någon trafik till dina erbjudanden så betralar du heller inget. Du får nu mycket mer reklam för din reklambudget eftersom resultatet är mätbart.

 

Ring oss på supporten om du har frågor.
Vi hjälper er att komma igång redan idag

Ring oss på: 073 986 32 34 eller 070 844 34 60 
telefontid: måndag - fredag mellan 09:00 - 17:00

Mejl: support@nyhetsbyn.se
 

goda företag

Motala
ICA Maxi Stormarknad Motala
Välkommen till ICA Maxi Motala, din matbutik i Motala. Här finns allt du behöver tills vardag och för fest – färskvaror, frukt och grönt, mejeri och chark. Hos hittar du ett komplett sortiment av mat, husgeråd, böcker, leksaker, media, hälsa och skönhet – allt till priser som du gillar! Vi har eget bageri och eget kök, där vi bakar bröd och lagar färdiga rätter från grunden. Vi tror på lokala samarbeten på alla vis. Därför har vi ett stort antal lokala leverantörer och i vårt sortiment hittar du bland annat ost, mjölk, kött och knäckebröd från lokala leverantörer. Du hittar oss på Bråstorps handelsområde. För att göra det enkelt för dig att handla har vi öppet 8-22.