Föreningar

NYHETSBYN.se® är det nya och moderna sättet att skaffa pengar till din förening från företag varje månad. Att finansiera sin förening med hjälp av tröjreklam, skyltar och att packa varor vid jul har fungerat bra, men medlemmarnas lediga tid och annonsplatsen på tröjorna är begränsad.


Nu kan ni istället erbjuda företagen något unikt.

1: Föreningen blir tilldelat ett intressant och aktuellt inlägg som de kan sprida under föreningens namn. I inlägget finns en länk till ett företagserbjudande som är unikt för nyhetsbyn.se.

2: Föreningen sprider inlägget till vänner och bekanta eller till någon annan som kan vara intresserad. 

3: Föreningen får 25 kronor varje gång en ny person klickar på erbjudande-länken. 

 

Företaget får också flera annonsplatser på nyhetsbyn.se och en egen sida där de kan ladda upp hur mycket banners, tickers, erbjudanden, texter, bilder och videor som helst.

Ideella föreningar är med i Nyhetsbyn.se helt gratis och får, även ni, en egen sida som ni kan fylla med bilder, texter och videor som representerar er.


Skicka ett mejl till support@nyhetsbyn.se så tar vi kontakt med dig och berättar mer om hur du ansluter dig till nyhetsbyn.se  

 

 

 

Företagens obegränsade reklam

våra föreningar

Borens IK är en fotbollsklubb där medlemmens och den enskilde individens intressen sätts i centrum. På ungdomssidan är detta extra viktigt.

Vi vill därför erbjuda alla barn och ungdomar en möjlighet att bli så bra som möjligt utifrån deras egna förutsättningar. Följaktligen vill vi inte toppa våra ungdomslag utan alla som är med och tränar ska också få vara med och spela på lika villkor. Möjligen förlorar vi enskilda matcher på kort sikt, men på lång sikt tror vi att chansen att få behålla våra spelare ökar och det ger oss förutsättningar att få fram duktiga seniorlag på både dam- och herrsidan. Självklart med lika förutsättningar och lika behandling oavsett kön.

Totalt finns inom Borens IK 2017 cirka 25 lag, nästan exakt lika fördelat mellan pojk/herr och flick/dam.

Motala

IFK Motala Bandy har 300 medlemmar och A-laget spelar säsongen 2017/18 i Elitserien. Förutom A-lag har klubben också ett B-lag där yngre spelare matchas in i seniorspel tillsammans med äldre, mer rutinerade spelare.

Ungdomsverksamheten är vår ryggrad. Det börjar i skridskokul i femårsåldern, går vidare med bandyskolan och därefter spel i bandylag med riktiga matcher i åttaårsåldern.

Varje säsong är omkring 200 killar och tjejer med i IFK-bandyn på något sätt. Totalt har vi sju ungdomslag i seriespel, allt från de yngsta i P9 till P20-laget som är inkörsporten till A-laget. Vårt duktiga flicklag är vi lite extra stolta över.

Motala

Motala AIF Friidrottsklubb är en av landets mest spännande och framgångsrika friidrottsklubbar!

Vi bedriver friidrottsträning från 7års ålder, vi har en stor och bred ungdomsverksamhet och vi försöker hela tiden att även skapa förutsättningar för en elitkarriärför våra aktiva  inom klubben.

Vårt damlag ligger i Lag SM serien, vilket är den högsta serien i landet där de 16 bästa lagen återfinns, vi har under ett antal år producerat ett stort antal landslagsaktiva.

Hos oss kommer ungdomarna att få uppleva en innehållsrik och spännande tid, där de har chans till utveckling både socialt och idrottsligt.

Vi är även arrangörer av NyaBroloppet i Motala som är den stora löparfesten över bl.a Motalabron.

Motala