Förlust för P20 mot Villa Lidköping - Summering senaste P20 matchen av coach Rholén.
I söndags spelade vi bortamatch mot Villa /Lidköping med P 20-laget. En på papperet mycket svårt fight. Det var en riktigt jämn första halvlek där vi hade en mycket bra defensiv. Vi jobbade hårt och organiserat. En bit in på halvleken fick Villa en vänster hörna och gjorde 1-0.

Tyckte inte vi blev speciellt skärrade utan malde på. Vi skapade en hel del lägen där vi inte riktigt kom till skott. I slutet av halvleken kom så 2:an och 3:an från Villaklubbor. Vi tappade positionerna i 2 anfall och vips stod det 3-0 till motståndarna. Det speglade inte halvleken.

I halvlek pratade vi om att skapa lite mer fasta och vara lite mera resoluta på offensiv planhalva. Våga anfalla! Vi startade i ett bra tempo och skapade en hel del oro hos Villa spelarna.

Snart ramlade 3-1 in genom Gustav Ströberg och strax efter kom så även 3-2 målet genom fint sampel mellan Gustav och Arvid som rundar målvakten och lägger in 3-2. Då kändes det som om vi hade dom på gaffeln. Vi spelade riktigt bra denna period. Vi ville försöka behålla trycket på dom, men tappade lite i passningsspelet och jobbet och det gav Villa chansen att göra 4-2.

När det var 20 minuter kvar tog vi timeout och klev upp högt för att sätta press. Vi skapade en del och chansspelade lite och det gjorde att vi tappade i defensiven och det ramlade in 2 mål till i slutet av matchen.
Som helhet var det ett steg framåt i vårt spel. Speciellt passningsspelet som börjar sitta mer och mer. Jobbet gör vi match efter match, nu var det några få minuter i matchen som gjorde att vi åkte hem utan poäng.

Vi kommer igen.

Välkomna ner till XL bygg Arena söndag 10/12 kl 12.45 då vi möter Vänersborg.

Kommentera
0 Kommentarer
Motala
loading...