Ågren går åt sidan
Upphovsrätt: IFK Motala Bandy
Ågren går åt sidan
En av IFK:s bästa spelare de senaste säsongerna, Eric Ågren, kliver av IFK:s spelartrupp. – När inte hjärnan vill detta så går det inte, säger Eric. Jag gjorde ett försök i veckan men det ledde till bakslag direkt och då är det här det bästa alternativet.

Eric Ågren har varit en av IFK Motalas stora spelarprofiler genom åren. Men nu har han alltså bestämt sig för att kliva av spelartruppen den här säsongen.

– Jag vet inget om framtiden mer än att jag kommer följa laget både på plats och hemifrån och jag hoppas med hela mitt hjärta att vi har ett elitserielag i Motala även säsongen 2018/2019, säger Eric.

Förutom en säsong i Katrineholm har Eric Ågren varit Motala trogen och han har betytt oerhört mycket för laget.

– Naturligtvis är detta ett stort avbräck för oss, men vi måste lyssna på Erics kropp och då är det bättre att vi vet förutsättningarna, säger IFK:s klubbchef Pär Beckne. Självklart hoppas vi att Eric kommer tillbaka men i vår planering så räknar vi inte med att han spelar mer den här säsongen.

Eric Ågren behöver nu framför allt få lugn och ro. Därför vädjar både IFK Motala och Eric själv om att alla frågor går via Pär Beckne eller Mattias Sjöholm.

Kommentera
0 Kommentarer
Motala
loading...