Stort informationsmöte 4e april
Upphovsrätt: Pixabay
Stort informationsmöte 4e april
Den 4 april är det stort informationsmöte i Södra skolan. Då har föräldrar till i stort sett alla ungdomslag bjudits in för att få lite information om vår verksamhet.

Det känns angeläget att för våra kanske viktigaste medlemmars  (barnens) föräldrar berätta vilka värderingar som är vägledande för vårt sätt att bedriva vår verksamhet.

Varför vill vi att flickor/damer och pojkar/herrar ska vara med på lika villkor, varför kallar vi det alla andra kallar fotbollslekskola för bara fotbollslek, varför tycker vi att resultaten för de yngre är ganska oviktigt, varför har vi skapat en fond för att hjälpa dem som har det lite tyngre ekonomiskt, varför vill vi vara välkomnande för nyanlända, varför erbjuder vi gåfotboll för de äldre och varför tycker vi att trivselaktiviteter utanför fotbollsplanen är viktigt.

Det är några av de frågor där vi tagit ställning och det känns angeläget att alla medlemmar känner till vad vi står för. Inte minst är det viktigt att våra unga spelares föräldrar vet vilka värderingar vi representerar.

Borens IK
2017-03-29 | 17:26
Kommentera
0 Kommentarer
Motala
loading...