Nyhetsbyn.se – nya inkomster till Motalas föreningar
Nyhetsbyn.se – nya inkomster till Motalas föreningar
Med det nya lokala sociala mediet nyhetsbyn.se får Motalas föreningar en chans att ta del av annonsintäkterna på nätet. - På nyhetsbyn.se får föreningarna också spridning för sina egna nyheter och tjänar pengar på det. Och det bästa av allt – föreningarna behöver inte satsa en krona för att vara med och dela på inkomsterna som skapas, säger Kjell Augustsson, ordförande i IK Boren.

De flesta föreningar har i dag egna webbplatser med nyheter och annan information. I de flesta fall har föreningarna för lite trafik till sina sidor för att kunna vara med och dela på reklamintäkterna på nätet.

- Men genom att gå samman på nyhetsbyn.se kan föreningarna skapa både det intresse och den trafik som behövs för att få annonsörer, säger Kjell och fortsätter

- Dessutom kan föreningarna få betalt för det material som de redan i dag publicerar på sina egna webbplatser. Nyhetsbyn.se är ett smidigt sätt för föreningar att öka sina intäkter utan att behöva lägga ner en massa extra arbete, fortsätter Kjell.
 

För Motalas företag är nyhetsbyn.se både ett billigt och enkelt sätt att stödja den lokala barn- och ungdomsidrotten. Företagen betalar en månadsavgift som bestäms av omsättningen. Femtio procent av avgiften går direkt tillbaka till en eller flera valfria föreningar i Motala.

- Föreningarna är garanterade minst 50 procent av inkomsterna. De intäkter som skapas genom nyhetsbyn.se stannar i Motala.

- För föreningarna är det också enkelt att sälja företagsreklam från mobil, dator och padda. Föreningarna behöver inte lägga ner tid på att administrera företagens reklam. När reklamen är såld är säljjobbet klart och inkomsterna kommer till föreningarna varje månad.

Kommentera
0 Kommentarer
Motala
loading...