Företag

Nu har Motala ett nytt socialt medie med ett lokalt nyhetsflöde. Syftet är att arbeta för Motalas tillväxt.

 

Konkurrensen är stor på sociala medier
Reklam på Facebook och Google är mycket populärt och många företag lägger sin produktreklam här. Här är konkurrensen om uppmärksamheten stor och det är en utmaning att skapa ett intresse för produkten i utvalda grupper. Att rikta erbjudanden och att få dem att uppmärksammas av alla i Motala kräver idag stora insatser. Det går att sticka ut om reklambudgeten är tillräcklig stor. Om du behöver mycket reklam kostar det mer, eftersom du då behöver köpa många annonser.

Ta hjälp av Nyhetsbyn.se för att marknadsföra er lokalt
Det alla företag så hett önskar är att produktreklamen ska delas och rekommenderas på sociala medier. Därför finns nu nyhetsbyn.se för ert lokala företags reklambehov. Pengarna går till Motalas tillväxt. En ny modern digital lokalt anpassad nyhets- och reklamkanal som riktar sig till alla Motalabor på nätet. Du får obegränsat med reklam till ett fast månadspris, som är anpassat till din betalningsförmåga.

Föreningarna gör reklam för ditt företag
Föreningarna lämnar personliga rekommendationer på nätet för att gynna ditt företag. De hjälper dig att sprida en länk till din sida på nätet via mejl och på sociala medier.

De kommer dessutom att uppmana andra att dela den personliga rekommendationen för ditt företag. Det gäller vänner, bekanta och föreningens svans, alla de som vill vara med och på så sätt stödja föreningen.

 

Testa Motalas nya lokala, obegränsade och digitala reklamkanal på nyhetsbyn.se och skapa fler kunder i Motala.

 


Tre skäl varför du ska välja nyhetsbyn.se

  1. Riskfritt. 30 dagars öppet köp. Om du inte är nöjd med resultatet behöver du inte betala. Du är inte bunden, utan kan säga upp abonnemanget när du vill. Priset är också anpassat till ditt företags årsomsättning.
  2. Pengarna går till Motalas tillväxt. 80% av reklamintäkterna går tillbaka till Motala, till Motalas föreningar och till de i Motala som bidrar med innehåll. Pengarna gör nytta för den lokala ekonomin och bidrar till att barn och ungdomar kan växa upp på ett positivt sätt i Motala. På nyhetsbyn.se kan kunderna hitta information om lokala företag och kan på det sättet premiera det lokalproducerade. De behöver heller inte leta efter varor och tjänster på annan ort.
  3. Få obegränsat med reklam. Du betalar ett fast månadspris och lägger upp hur mycket reklam du vill. Du sparar både tid och pengar. Du får nu mycket mer reklam för din reklambudget som dessutom är mätbar. När du har din egen reklamkanal sparar du tid på att inte behöva köpa reklamplatser på flera ställen och flera gånger.

 

 

Du betalar efter företagets förmåga.

80% går till Motalas tillväxt. Bara 20% går till  support, administrativ service, IT, och produktutveckling.

 

Så här fungerar det

Föreningarna får femtio procent av ditt månadspris varje månad. Du kan välja en eller fler föreningar i samma köp. Om du väljer fler föreningar så delar de lika på pengarna.

  1. Du går in på https://foretag.nyhetsbyn.se/motala
  2. Här fyller du i din årsomsättning och väljer en eller fler föreningar.
  3. Sen klickar du på Köp-knappen och det hela är klart!

Du får då en orderbekräftelse och information om din obegränsade reklam via mejl.
 

 

Vilka föreningar får pengarna?

Du väljer vilka föreningar som ska få pengarna när du köper din egen lokala reklamkanal.

 

Vilka andra är med?

Du hittar de föreningar och företag som är med under ikonerna överst här på sidan.

 

När får jag reklamen?

Reklamkanalen får du omgående efter din beställning. Du mejlar sedan allt reklammaterial till supporten på foretag@nyhetsbyn.se så lägger supporten upp den

Föreningarna har sen en månad på sig att ge dig de garanterade besökarna.

 

När jag betalar jag?

Du betalar mot faktura och 30 dagar netto. Fakturan skickas på mejl.

 

Varför kommer någon att titta på den här sidan?

  • Föreningarna har ett ekonomiskt incitament att se till att många läser nyhetsbyn.se eftersom de tjänar pengar på det.
  • Föreningarna garanterar att deras personliga rekommendationer ger besökare varje månad till din sida.
  • Föreningarna uppmanar sina supportrar att hjälpa till och stödja föreningen. De hjälper föreningen att sprida den personliga rekommendationen vidare till så många som möjligt.

 

Var med på nyhetsbyn.se och skapa fler kunder i Motala!

 

Företagens obegränsade reklam