Företag

Nu har Motala en ny, modern social plattform där ditt företag kan bli marknadsfört av lokalbefolkningen och skapa fler kunder.

 

Konkurrensen är stor på sociala medier
Reklam på Facebook och Google är mycket populärt och många företag lägger sin produktreklam här. Här är konkurrensen om uppmärksamheten stor och det är en utmaning att skapa ett intresse för produkten i utvalda grupper. Att rikta erbjudanden och att få dem att uppmärksammas av alla i Motala kräver idag stora insatser. Det går att sticka ut om reklambudgeten är tillräcklig stor. Om du behöver mycket reklam kostar det mer, eftersom du då behöver köpa många annonser.

Ta hjälp av nyhetsbyn.se för att marknadsföra er lokalt
Det alla företag så hett önskar är att produktreklamen ska delas och rekommenderas på sociala medier. Därför finns nu nyhetsbyn.se för ert lokala företags reklambehov. Det är en modern, digital och lokalt anpassad social plattform som riktar sig till alla Motalabor på nätet. Du får lägga in obegränsat med reklam, bestämmer själv din budget per månad och betalar bara för resultatet. Pengarna går till Motalas tillväxt.

Föreningarna gör reklam för ditt företag
Föreningarna lämnar personliga rekommendationer på nätet för att gynna ditt företag. De hjälper dig att sprida länkar till din sida på nätet, och till specifika erbjudanden, via mejl och på sociala medier, för att få fler att handla i er butik eller på er webbsida. 

De kommer dessutom att uppmana vänner, bekanta och andra supportrar att dela den personliga rekommendationen för ditt företag. 

 


Fyra skäl varför du ska välja nyhetsbyn.se

  1. Riskfritt. Det är ingen bindningstid.
  2. Pengarna går till Motalas tillväxt. Reklamintäkterna går tillbaka till Motalas ideella föreningar. Pengarna gör nytta för den lokala ekonomin och bidrar till att barn och ungdomar kan växa upp på ett positivt sätt i Motala. På nyhetsbyn.se kan kunderna hitta information om lokala företag och kan på det sättet premiera det lokalproducerade. De behöver heller inte leta efter varor och tjänster på annan ort.
  3. Betala bara för resultat. Du bestämmer själv ett maxbelopp per månad och betalar sen bara för resultatet av föreningarnas marknadsföring. Om de inte har drivit någon trafik till dina erbjudanden så betalar du heller inget. Du får nu mycket mer reklam för din reklambudget eftersom resultatet är mätbart.
  4. Få obegränsat med reklam. På nyhetsbyn.se får du en egen sida som du kan lägga upp hur mycket reklam du vill på i form av texter, bilder och videor. Du sparar både tid och pengar eftersom du inte behöver inte köpa reklamplatser på flera ställen, flera gånger.

 

Ring oss på supporten om du har frågor.
Vi hjälper er att komma igång redan idag

Ring oss på: 073 986 32 34 eller 070 844 34 60 
telefontid: måndag - fredag mellan 09:00 - 17:00

Mejl: support@nyhetsbyn.se
 

 

Q/A

Vilka föreningar får pengarna?
Du väljer själv vilka föreningar som ska få pengarna.

 

Vilka andra är med?
Du hittar de föreningar och företag som är med under ikonerna överst på nyhetsbyn.se.

 

När får jag reklamen?
Reklamkanalen får du omgående efter din beställning. Du mejlar sedan allt reklammaterial till supporten på foretag@nyhetsbyn.se så lägger supporten upp den.
Föreningarna har sen en månad på sig att ge dig de garanterade besökarna.

 

När jag betalar jag?
Du betalar mot faktura och 30 dagar netto. Fakturan skickas på mejl.

 

 

Företagens obegränsade reklam