Föreningar

Behöver er förening mer pengar?

Många ideella föreningar för barn och ungdomar kämpar med dålig ekonomi. För att få in pengar arbetar därför både föräldrar och barn hårt med att bland annat sälja kakor och lotter till en liten förtjänst.

På sponsringonline kan din ideella förening tjäna pengar till barnen i föreningen på ett enkelt, modernt och roligt sätt. Familjerna sparar värdefull familjetid i ”livspusslet” eftersom ”jobbet” bara kräver högst fem minuter i månaden på mobilen, paddan eller datorn.

 

Tipsa om era sponsorer

Ni som förening kan erbjuda sponsorer ett månadsabonnemang där de sponsrar era barn och ungdomars fritidssysselsättning. Sponsorn blir då marknadsförd av barnfamiljerna i er förening genom rekommendationer i nära relationer.

Det betyder att föräldrar och supportar i föreningen tipsar andra barnfamiljer och nära vänner om sponsorn och sponsorns erbjudande via mejl eller på sociala medier. Barnfamiljerna i föreningen tipsar familjens nära släkt och vänner och bekanta. De som är med på födelsedagar, dop, midsommar och julafton etcetera.    

 

Såhär tjänar ni pengarna

När föreningen laddar upp artiklar, bilder och videor så infogas automatiskt en länk till ett erbjudande från en av era sponsorer. Ni kan alltså dela värdefullt, intressant och kul innehåll och samtidigt rekommendera sponsorns erbjudande. Ni väljer själva om ni vill skapa eget innehåll eller använda sajtens kostnadsfria redaktionella artiklar om barn- och ungdomshälsa.

 

Pengar varje månad

Sponsorn betalar 20 kr för varje person som öppnar och tittar på erbjudandet, upp till ett maximalt månadspris som sponsorn bestämmer tillsammans med er förening.

Räkneexempel:
40 medlemmar x 2,5 vänner (som öppnar och tittar på erbjudandet) = 2000 kr/mån. Det blir 24 000 kronor på ett år.Gratis medlemskap utan bindningstid

Att vara medlem som ideell förening kostar ingenting. När ni registrerar er så får ni en egen sida där ni kan berätta vad ni vill om föreningen. Om ni inte blir nöjda så kan ni närsomhelst avsluta ert medlemskap utan bindningstid. Supporten raderar då er sida snabbt och enkelt.

 

En trygg och vänlig sajt

Sponsringonline ska vara en trygg och trevlig plats att vara på. Det är därför inte tillåtet med näthat, mobbing, inlägg om exempelvis droger och fake news etc. Sajten vilar på idrottsrörelsernas värdegrund och blir på det sättet en trygg plats för barn och unga och en positiv sajt att visa sitt varumärke på för sponsorerna. Sponsringonline tar bara in ett minimum av personuppgifter och säljer aldrig vidare information om varken medlemmar eller användare.

 

Rekommendera sponsoronline för ett företag med vårt tipsmejl  

 

Ring eller mejla gärna supporten så ger vi er tips och råd.
Tel: 073 986 32 34 eller 070 844 34 60 
telefontid: 
måndag - fredag mellan 09:00 - 17:00
Mejl: support@nyhetsbyn.se