Föreningar

Nu har Motala ett nytt modernt socialt medie.

Syftet är att få barn och ungdomar, inom Motalas ideella föreningar, att växa genom att få sin del av nätets reklamintäkter.

 

Behöver er förening mer pengar?
Många föreningar vill utöka sin verksamhet för barn och ungdomar eller kämpar med dålig ekonomi för att kunna fortsätta med sin verksamhet. Sporteliten får in biljettintäkter från sportevenemang, men barn- och ungdomsidrotten har sällan eller aldrig den möjligheten.

För att få pengar säljer därför många föreningar varor till allmänheten eller upplåter reklamplatser till företag på tröjor eller arenor och har gjort så under lång tid. Det innebär ett ideellt fritidsarbete för att köpa in, manuellt hantera, sälja varor och hantera pengar. Förtjänsten är ofta liten och föreningen tar en ekonomisk risk om varorna inte blir sålda. Försäljningen innebär dessutom ett kontinuerligt och ihärdigt arbete. Det är föräldrarna som köper de flesta varorna och det vore därför bättre att ge pengarna direkt till föreningen så att de slapp ”äta upp kakorna”. Reklamplatser måste säljas in till företag och där är möjligheterna till intäkter är begränsade eftersom platsen på reklamblad, tröjor och arenor är begränsad.

 

Nu kan ni tjäna pengar på nyhetsbyn.se
Nyhetsbyn.se är Motalas nya moderna, digitala plattform där ideella föreningar i Motala kan tjäna pengar till sina barn och ungdomar. Pengarna från all reklam på sajten går till dem.

Här hjälper ideella föreningar företag med deras digitala marknadsföring. Föreningen ger personliga rekommendationer och sprider en länk som leder till företagets erbjudanden på nyhetsbyn.se. Företagen betalar för varje unik exponering av sina erbjudanden. De bestämmer ett maximalt månadspris, i samråd med föreningen, och sen får föreningen pengar löpande varje månad.

 

Det föreningen gör rent praktiskt är

1: Föreningen blir tilldelat ett intressant och aktuellt inlägg som de kan sprida under föreningens namn. I inlägget finns en länk till ett erbjudande som är unikt för nyhetsbyn.se.

2: Föreningen sprider inlägget till vänner och bekanta eller till någon annan som kan vara intresserad. 

3: Föreningen får 25 kronor varje gång en ny person klickar på erbjudande-länken. 


Alla kan hjälpa till med innehåll till föreningens sida på nyhetsbyn.se
De föreningar som är med på nyhetsbyn.se har en egen sida här som de kan fylla med inlägg. De kan handla om föreningen eller något annat intressant och hamnar även i det allmänna flödet som är synligt för alla besökare. 

Idag fotar och filmar både föräldrar och barn mycket av det som händer inom föreningen. Varje förening har en administratör som kan ta emot innehåll för att publicera. Han eller hon kan även dela ut inlogg till föreningens sida på nyhetsbyn.se, om det är i enlighet med föreningens policy.  

 

FÅ ER DEL AV NÄTETS REKLAMPENGAR.

ANVÄND NYHETSBYN.SE FÖR ATT TJÄNA PENGAR VARJE MÅNAD PÅ INNEHÅLL OCH FÖRETAGSREKLAM.

 

Varför ska föreningen använda nyhetsbyn.se?

Ni kan erbjuda företag något nytt och helt unikt:

  1. Företagen får liksom föreningen en egen sida på nyhetsbyn.se som de kan fylla med obegränsat med reklam. Det är något som nyhetsbyn.se är ensamma om. Priset är alltså mycket konkurrenskraftigt eftersom vi kan erbjuda så mycket mer i jämförelse med andra som erbjuder begränsade annonsplatser.
  2. Företagen får chansen att synas på en plats där de når sin lokala kundkrets via personliga rekommendationer av sina erbjudanden. Bland lokalborna i Motala är många engagerade i föreningslivet.
  3. Lokala företag som säljer till konsumenter vill gärna nå sina kunder på ett positivt sätt, till exempel genom att marknadsföra sig genom idrottsföreningar mot deras publik. De vill väcka kundernas välvilja till företaget.

Företaget får nu två värden. De uppfattas som de socialt engagerade företagen eftersom pengarna går till föreningarna, samtidigt som de även får ut vanlig reklam på nyhetsbyn.se, både vid nyhetsflödet och i sin egen obegränsade reklamkanal.

 

Enkelt.
Det är enkelt att sälja företagsreklam från mobil, dator och padda. Föreningen behöver inte administrera företagens reklam, bara dela och sprida kunskap om företagens erbjudanden. Det är dessutom enkelt att ladda upp eget innehåll. Inga förkunskaper om att skapa webbsidor behövs.

 

Löpande intäkter.
Föreningen får pengar från företagen varje månad. 

 

Vad tjänar vi?

Företagen betalar i slutet av varje månad förutsatt att någon har tittat på de erbjudanden som föreningen har spridit. Så fort pengarna har betalats får föreningen pengar till angivit bankkonto.


Vilka andra är med?
Du hittar du föreningar och företag som är med under ikonerna överst här på sidan.

 

Det här verkar svårt att sälja?
På nyhetsbyn.se finns hjälp att få om man vill tipsa en företagare om den här chansen. 
Det finns både ett färdigskrivet mejl och en sida som beskriver fördelarna som ett företag får genom att använda sajten.  

Det bästa av allt är att vem som helst av föreningens supportrar kan hjälpa er att sälja reklamerbjudandet på det här viset, medlem eller inte.

 

Ring gärna supporten så ger vi er tips och råd.

 

 


Ring oss på: 073 986 32 34 eller 070 844 34 60 
telefontid: måndag - fredag mellan 09:00 - 17:00

Mejl: support@nyhetsbyn.se
 

 

 

Företagens obegränsade reklam